Agenda en actueel nieuws

Ik ga een maand genieten van mijn wel verdiende rust

De praktijk is daardoor gesloten van 24 augustus 2018 tot en met 27 september 2018

Voor dringende vragen ben ik bereikbaar op mijn mail adres

Recenties

Mw C, 2018

ik gun iedereen Toos! Ze heeft een fijne persoonlijkheid en is ook nog eens heel goed in wat ze doet. Met haar hulp ben ik  gestaag en constructief uit een flinke burn-out geklommen. Nu weer vol energie, goed geaard en emotioneel stabiel.Vast besloten terug te keren voor een jaarlijkse APK. Ik kijk er nu al naar uit.


Mw M 2018

In januari kwam ik bij Toos Langeveld omdat ik door een burn-out totaal uitgeput was.
In 5 sessies (jan.- mei) heeft ze me weer op de rails gezet en is mijn energie voor het grootste deel weer terug.
Toos is nuchter, no-nonsense en empathisch in haar manier van werken. Haar realistische aanpak maakt dat je de dingen onder ogen ziet en zodoende geeft ze je de verantwoordelijkheid om aan jezelf te werken en weer beter te worden. 
Er zijn geen eindeloze praatsessies, maar ze komt meteen tot de kern.

Verfrissend en effectief!