Consult.

Het consult.


Tijdens het eerste consult (intake) bespreken we de hoofd klachten en stel ik diverse algemene vragen om een indruk te krijgen van het algehele plaatje. Het doel hiervan is na te gaan wanneer, waar en hoe de klachten zijn ontstaan, om daarna het behandel traject te bepalen.

Als aanvulling kan ik kijken of er Bloesem remedies, Etherische Oliën, edelstenen en/of voedingssupplementen ingezet kunnen worden om het zelf genezend vermogen van het lichaam te ondersteunen om de balans vast te houden. Dit gaat altijd in overleg met de cliënt.


Duur van de behandeling.


Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee de cliënt reageert op de behandelingen. Natuurlijk bepaalt de cliënt zelf hoe lang hij/zij doorgaat. Soms stoppen mensen als de klachten zijn verminderd of verholpen zijn.


Anderen krijgen door de behandelingen en door het gebruik van de Bloesem remedies nieuwe inzichten in hun persoonlijke of spirituele ontwikkeling en bepalen zij een nieuw doel om aan te werken.


Klachten waar Kinesiologie /Touch For Health / Bloesemremedies voor ingezet kunnen worden


 • Niet lekker in je vel zitten
 • Allergieën en intoleranties, behandeling via Espavo Methode
 • Vermoeidheid, burn- out
 • Onbegrepen klachten
 • Stress
 • Dyslexie, concentratieproblemen, leerproblemen
 • Faalangst, angsten
 • Gedragsproblemen
 • (Chronische) pijn klachten.
 • Spierproblemen
 • Trauma's
 • ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling
 • Onderhoud voor algehele gezondheid APK voor de gezondheid.


Tarieven 2023


Oriënterend gesprek (optioneel)                                                          15 min Gratis

Consult (evt. inclusief flesje Bloesemremedies)                                  90 min €70,00

Half Consult (evt. inclusief flesje Bloesemremedies)                           45 min €35,00

Extra flesje Bloesemremedies.                                                                        €10,00

Uitzoeken Bloesemremedies zonder consult                                                   €25,00


V


Consulten worden volledig of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.


Informeer hiervoor bij uw eigen zorgverzekeraar.


Essence For Health is aangesloten bij de koepel organisatie RBCZ,, kies en vergelijk Register


Beroepsvereniging LVNT Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten.


De kinesiologische (therapeutische) handelingen worden door mij uitgevoerd overeenkomstig de kwaliteitsstandaard die ik in mijn praktijk hanteer.


WKKGZ
Sinds 1 januari 2017 is de 'Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg' van kracht. Het doel van deze wet is om optimale kwaliteit te waarborgen voor de cliënten die mijn praktijk bezoeken. Op grond van deze wet ben ik verplicht u vooraf te informeren over de kwaliteitsstandaard die ik in mijn praktijk hanteer. Bovendien geef ik u informatie over een eventuele klachtenprocedure, de klachtenfunctionaris en de geschillencommissie. Dit voor het geval dat u niet tevreden bent over de verleende diensten. Mocht u een klacht hebben waar wij samen niet uitkomen, kunt u zich wenden tot de S.C.A.G. (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Hier vind u de folder met uitleg over de procedure. Ik ben aangesloten bij het TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg)..


Klachtenprocedure


Mocht er een klacht ontstaan tussen mij en een cliënt, zal ik er alles aan doen om dit samen op te lossen. Mochten we er niet uitkomen dan kan U zich melden bij mijn beroepsvereniging.


Mocht u een klacht hebben waar wij samen niet uitkomen, kunt u zich wenden tot de S.C.A.G. (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Hier vind u de folder met uitleg over de procedure. Ik ben aangesloten bij het TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).