Even voorstellen

Door mijn handen mag het lichaam spreken

Mijn naam is Toos Langeveld-Vervoort, geboren en getogen in Zuid Afrika.

Op mijn 20e ben ik samen met mijn ouders naar Nederland gekomen en heb ik de opleiding tot Medisch Analiste gevolgd.

Toen mijn oudste dochter geboren werd in 1989 ben ik in aanraking gekomen met de Bach-remedies.Zij was een vreselijke huilbaby en tot aan haar 2e levensjaar een erg "ongelukkig" kind met vele intoleranties en gezondheids klachten

De Bloesemremedies hebben haar goed geholpen, hierdoor was ik nieuwsgierig geworden, en heb ik toen een cursus gevolgd waar ik de grondbeginselen van de Bach Bloesemremedies heb geleerd.

Verdere opleidingen:

Bachbloesem remedies C.I.N.T.

Australian Bush Remedies, BRN van Ian White

Klank-kino Instituut chité

Nederlandse School voor Kinesiologie, HBO medische basis kennis, psychologische basiskennis. Ik sta ingeschreven bij de LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten) als erkend kinesioloog.


Verder ben ik steeds bezig om mijn kennis up-to-date te houden, door het volgen van bij- en na-scholingen.


Momenteel heb ik een praktijk aan huis, waar ik met heel veel plezier werk. Ook vind ik het nog steeds boeiend om te zien hoe ik met het gebruik van Kinesiologie en de spiertesten uit de Touch for Health, de diverse Bloesemremedies, en de klankschalen mensen weer lekker in hun vel kan laten voelen en de steun kan geven om met de dagelijkse uitdagingen goed om te kunnen gaan zodat zij als krachtige individuen door het leven kunnen gaan.

Ik heb altijd het doel om iemand lekkerder weg te laten gaan dan dat diegene is binnengekomen.


Met kinesiologie mag het lichaam spreken